Računarstvo je u oblacima

децембар 26, 2019

Tijana Stankovic

Računarstvo je u oblacima, a svi evropski Cloud computing stručnjaci su 7-9. oktobra u Barseloni – a vi?

Pođite sa nama na Kongres u organizaciji EuroCloud Star Audit Asocijacije (ECSA) i nas iz kompanije Native koja ima status EuroCloud ambasade u Srbiji i saznajte sve o najnovijim dostignućima u oblasti cloud computinga, neophodnosti standardizacije ovih usluga i certifikacije kompanija koje se bave pružanjem usluga cloud computinga kod nas.

Pored brojnih učesnika ovogodišnjeg šestog EuroCloud kongresa, i vi i vaša kompanija ćete biti u prilici da učestvujete na ovom Cloud kongresu u Barseloni na poziv  gospodina Tobiasa Holvarta, Direktora EuroCloud Star Audita i Potpredsednika EuroCloud Europe – zahvaljujući sjajnoj saradnji kompanije Native i EuroCloud Star Audit Asocijacije, nezavisne neprofitne organizacije koja je osnovana kako bi provajderi klaud kompjutinga mogli da nude standardizovana rešenja a kupci znali šta nabavljaju – sve u cilju standardizacije i sertifikacije Clouda.

Cloud rešenja u Evropi koriste se u skladu sa evropskim standardima i regulativom za koje je zadužena upravo EuroCloud Star Audit Asocijacija koja se sastoji iz dvodomne strukture u kojoj se za učešće može prijaviti svaka evropska država koja se pridržava EuroCloud statuta. Za manje od tri godine lokalna EuroCloud asocijacija je formirana u mnogim evropskim državama. Od decembra 2014. kompanija Native Consulting ima ulogu ECSA Ambasadora u Srbiji a jedna od aktivnosti kao člana EuroCloud organizacije je promovisanje svesti o Cloud uslugama, kao i o prednostima Cloud Sertifikacije.

Radujemo se prijavi Vas i vaše kompanije  za ovaj prestižni kongres na kome EuroCloud Star Audit očekuje dolazak od 500 do 1500 učesnika. Više informacija o Kongresu možete pronaći u brošuri koju vam saljemo u prilogu a naravno, stojimo vam na raspolaganju za dodatne informacije i zakazivanje pojedinačnih sastanaka u vezi sa Barcelona 2015 – It’s all about Europe’s future with Cloud (7-9.10.2015)

Povezani članci

We are Ready for Tommorow

We are Ready for Tommorow

More than 30 participants from leading financial institutions, TELCO operators and large industries, accredited company for ISO standards certifikation as well as University Professors gathered on event organized by Native Consulting named “Ready for tomorrow"....

Ready for Tomorrow – 2014.

Ready for Tomorrow – 2014.

We are inviting you to the event organized by Native Consulting and German company ROG, with significant support of HP Serbia. The happening will take place in Belgrade, at Zira hotel, conf. room Rodos, Nov 12th 2014, beginning at 10.00h.ROG is a German company...

Pratite nas:
YouTube
LinkedIn
Share