Računarstvo je u oblacima, a svi evropski Cloud computing stručnjaci su 7-9. oktobra u Barseloni - a vi?

Pođite sa nama na Kongres u organizaciji EuroCloud Star Audit Asocijacije (ECSA) i nas iz kompanije Native koja ima status EuroCloud ambasade u Srbiji i saznajte sve o najnovijim dostignućima u oblasti cloud computinga, neophodnosti standardizacije ovih usluga i certifikacije kompanija koje se bave pružanjem usluga cloud computinga kod nas.

Pored brojnih učesnika ovogodišnjeg šestog EuroCloud kongresa, i vi i vaša kompanija ćete biti u prilici da učestvujete na ovom Cloud kongresu u Barseloni na poziv  gospodina Tobiasa Holvarta, Direktora EuroCloud Star Audita i Potpredsednika EuroCloud Europe - zahvaljujući sjajnoj saradnji kompanije Native i EuroCloud Star Audit Asocijacije, nezavisne neprofitne organizacije koja je osnovana kako bi provajderi klaud kompjutinga mogli da nude standardizovana rešenja a kupci znali šta nabavljaju – sve u cilju standardizacije i sertifikacije Clouda.

Cloud rešenja u Evropi koriste se u skladu sa evropskim standardima i regulativom za koje je zadužena upravo EuroCloud Star Audit Asocijacija koja se sastoji iz dvodomne strukture u kojoj se za učešće može prijaviti svaka evropska država koja se pridržava EuroCloud statuta. Za manje od tri godine lokalna EuroCloud asocijacija je formirana u mnogim evropskim državama. Od decembra 2014. kompanija Native Consulting ima ulogu ECSA Ambasadora u Srbiji a jedna od aktivnosti kao člana EuroCloud organizacije je promovisanje svesti o Cloud uslugama, kao i o prednostima Cloud Sertifikacije.

Radujemo se prijavi Vas i vaše kompanije  za ovaj prestižni kongres na kome EuroCloud Star Audit očekuje dolazak od 500 do 1500 učesnika. Više informacija o Kongresu možete pronaći u brošuri koju vam saljemo u prilogu a naravno, stojimo vam na raspolaganju za dodatne informacije i zakazivanje pojedinačnih sastanaka u vezi sa Barcelona 2015 – It’s all about Europe’s future with Cloud (7-9.10.2015)

 

preuzmi pdf